Reikės:
Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Morkas sutarkuoti smulkia Burokine tarka, obuolius – stambia. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti. Supilti sausus produktus ir išmaišyti. Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas, atsargiai pamaišyti. Sukrėsti į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti įkaitintoje 1800 C orkaitėje 3-40 minučių.
· Kvietiniai miltai, rupūs, 237 gramai
· Kvietiniai miltai, 237 gramai
· Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai
· Cinamonas, 1.5 šaukštelio
· Muskatas, 0.25 šaukštelio
· Gvazdikėliai, malti, 0.25 šaukštelio
· Cukrus, rudasis, 177 gramai
· Kiaušiniai, 3 vienetai
· Aliejus, 0.5 stiklinės
· Morkos, 0.5 kilogramo
· Obuoliai, 0.5 kilogramo
No comments:
Post a Comment