3.19.2011

Obuolių ir morkų pyragas

Reikės:

·  Kvietiniai miltai, rupūs, 237 gramai
·  Kvietiniai miltai, 237 gramai
·  Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai
·  Cinamonas, 1.5 šaukštelio
·  Muskatas, 0.25 šaukštelio
·  Gvazdikėliai, malti, 0.25 šaukštelio
·  Cukrus, rudasis, 177 gramai
·  Kiaušiniai, 3 vienetai
·  Aliejus, 0.5 stiklinės
·  Morkos, 0.5 kilogramo
·  Obuoliai, 0.5 kilogramo

Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Morkas sutarkuoti smulkia Burokine tarka, obuolius – stambia. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti. Supilti sausus produktus ir išmaišyti. Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas, atsargiai pamaišyti. Sukrėsti į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti įkaitintoje 1800 C orkaitėje 3-40 minučių.

No comments: