Reikia:
• 2 kiaušinių,
• 0,5 stiklinės cukraus,
• 0,5 litro rūgpienio (galima ir parduotuvinio kefyro arba jogurto),
• 1 šaukštelio geriamosios sodos, užgesinto šlakeliu obuolių acto,
• 3,5 stiklinių kvietinių miltų,
• saulėgrąžų aliejaus kepimui.
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki baltumo, paskui išmaišykite su rūgpieniu ir soda. Tada suberkite persijotus miltus ir išmaišykite blendinį. Blendinys turi gautis pakankamai tirštas. Šaukštu dėkite ant įkaitinto aliejaus keptuvėje ir gražiai apskrudinkite iš abiejų pusių.
Medų, kuris šiuo metu yra susicukravęs, pakaitinkite, kad išsilydytų ir būtų lengvai užpilamas ant sklindžių.
• 2 kiaušinių,
• 0,5 stiklinės cukraus,
• 0,5 litro rūgpienio (galima ir parduotuvinio kefyro arba jogurto),
• 1 šaukštelio geriamosios sodos, užgesinto šlakeliu obuolių acto,
• 3,5 stiklinių kvietinių miltų,
• saulėgrąžų aliejaus kepimui.
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki baltumo, paskui išmaišykite su rūgpieniu ir soda. Tada suberkite persijotus miltus ir išmaišykite blendinį. Blendinys turi gautis pakankamai tirštas. Šaukštu dėkite ant įkaitinto aliejaus keptuvėje ir gražiai apskrudinkite iš abiejų pusių.
Medų, kuris šiuo metu yra susicukravęs, pakaitinkite, kad išsilydytų ir būtų lengvai užpilamas ant sklindžių.
Sita kaip ir kitus receptus pasivogiau, viska randu internete. Beja tai mano pirmas receptas sitame bloge. Manau, kad turesiu receptu tiek lietuviu tiek anglu kalba :)
No comments:
Post a Comment